Print this page

Eshrefi dhe qipsi

02 Jun 2014

Myshteritë duke se janë për ngut dhe se kërkojn ta kryejn shpejt blerjen.

Por shitësi si sillet me ta dhe si vonohet duke bërë bised me një klient i cili është duke u ngutur sepse autousi i vonohet.

Rate this item
(0 votes)