Print this page

Mjeshtri dhe Hikmetja

03 Jun 2014

Shkuan në dyqan për të blerë rroba.

Dhe cila është zgjidhja më e mirë për të, ata deri sa e provojnë një palë rroba është një njeri i cili ju përzihet të gjithë myshterive tjerë.

Rate this item
(0 votes)