Print this page

Doktor Byli

04 Jun 2014

Ai është një mjekë shum i mirënjohur.

Ai si fillim e kishte një problem me moderatoren e emisionit, e më pas me telefonatat që i bënin dhe pytjet që i kishte moderatorja për të.

Rate this item
(0 votes)