Print this page

Pejoni intervista

05 Jun 2014

Një intervistë me një pejan.

Cilat ishin përgjigjjet e tijë rrethë këngëtarëve dhe si ja kthen intervistuesit përgjigjjet e tij.

Rate this item
(0 votes)