Print this page

Prizrenalija intervista

06 Jun 2014

Intersivta zhvillohet në një dyqan në Prizeren.

Intervistuesi e pyet për këngëtarë dhe ai është i interesuar të flas vetëm për shitjen në dyqanin e tij.

Rate this item
(0 votes)