Print this page

Qumili dhe Moja 50 vite martesë

09 Jun 2014

Bashkëshortët pas 50 vjete martes na tregojn jeten e tyre.

Ata janë Moja dhe Qumili që pas 50 vjete martes dhe me fëmijët e tyre na tregojnë për sfidat që i kanë pasur.

Rate this item
(0 votes)