Print this page

Pijaneci në shtëpi

31 Aug 2014

Si është të keshë burrin pijanë në shtëpi.

Por si zhvillohet ngjarja në atë shtëpi, gruaja i thotë të mos pijë, sepse i duhet të ju blejë fëmijëve libra shkollore, por ai e detyron që edhe ajo të pijë pak dhe i thotë se është e ithët sikur jeta e tijë.

Rate this item
(1 Vote)