Print this page

Lypsi

01 Sep 2014

Një njeri doli në kërkim të diqkaje i cili nuk kishte asgjë.

Por djali i ri nuk dinte për tu u marrë vesh me të, dhe shkoi për ta thirrur babain, kur pa pritur ai i tha se babai nuk i duhet dhe ja jepë lypsit.

Rate this item
(0 votes)