Print this page

Zogu

02 Sep 2014

Dy pleqët mundohen ta kapin zogin.

Por se cila është arsyeja e kapjes së zohut dhe si e kapin atë kjo ju mbetet ju që ta shikoni në videon e më poshtme.

Rate this item
(0 votes)