Print this page

Pleqët e nxehtë

03 Sep 2014

Dashuria më e bukurë është në pleqëri.

Por se a e mbajn gjallë ndjenjat apo për ta bërë xheloze vajzën e cila ende është në shtëpi dhe e pamartuar.

Rate this item
(0 votes)