Print this page

Ministri

04 Sep 2014

Babai dhe i biri shkojnë tek daja për të ja bërë urime.

Por ata duke shkuar rruges kanë me vete dhe armë zjarri, por se si ndodh që ai të mbetet pa veturë kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e më poshtme.

Rate this item
(2 votes)