Print this page

Huazimi

05 Sep 2014

Jo gjithkujna nuk duhet ti jepen ndonjë huazim.

Por si duhet të jemi të durushem si fillim me babin i cili na detyron të lypim këpuc dhe  shum gjëra tjera kjo krejt për shkak që e kemi respekt për babin.

Rate this item
(0 votes)