Print this page

Hekurudha

06 Sep 2014

Plaku i cili nuk dinte asgjë rreth jetës së tij shkon të pijë me një njeri të pa njofshëm.

Por si i shkon pija deri në fund dhe si dëshiron që të ja marrë pjesën për ndërtimin e hekurdhës një njeri i pasur.

Rate this item
(0 votes)