Print this page

Para buke

07 Sep 2014

Adeti i tyre është që para se të fillojnë për të ngrënë është të këndojnë.

Ata janë duke u shtyre se cila gruaja e cilit të qesë qajë, dhe në fund e cilit fillon, por se qfarë ndodh më tej në këtë video ju mbetet që ju ta shikoni videon e më poshtme.

Rate this item
(1 Vote)