Print this page

Taxi

08 Sep 2014

Taksiti që mund të fitoj më shum nga se duhet.

Ai mundohet që ti mashtrojë të gjithë, edhe pse udhëtimi i tyre ishte deri në Pejë, por kur ai merr vesh se ata janë nga Gjermania, Zvicraa dhe Franca ai e kujton rinin e tij.

Rate this item
(1 Vote)