Print this page

Takimi për herë të parë

09 Sep 2014

Fillimi i bisedës mes dy shoqeve rreth takimit të parë.

Si e paramendon ai para se femrat të dalin në takimin e parë me një mashkull si regullohen dhe se qka bisedojnë me shoqen e tyre të ngushtë.

Rate this item
(0 votes)