Print this page

Sofija Loqkomani

12 Sep 2014

E dërgon nënën për herë të parë në kryeqytet.

Ajo është aqë shum e mahnitur sa që i shikon që të gjitha për rreth shtëpis së djalit dhe dëshiron të bëhet banore e saj.

Rate this item
(1 Vote)