Print this page

Sofija në fabrik

13 Sep 2014

Sofia së bashku me Salihun të shoqin e saj shkojnë në vizit tek fabrika e Golen Eagle.

Ata posa mbërrijn aty e takojn pronarin dhe ai e merr si për detyr të ja tregoj qdo detaj si prodhohet ajo, mirëpo ajo mendon se aty ka bojlera për larj, por ato janë të mbushura me Golden Eagle.

Rate this item
(0 votes)