Print this page

4 cigare në dite

15 Sep 2014

Shkon tek mjeku për kontroll dhe i kërkon mjekun barna.

Por ai i tregon edhe në cilën barnatore duhet të shkoj dhe i shkruan një mori barnash, ja ndalon cigaret dhe i thotë të vijë herën tjetër mbas dite në ordinancë private.

Rate this item
(1 Vote)