Print this page

E kemi pas një jaran

16 Sep 2014

Dy shok duke pritur të pamë pasi ka vdekur një i afërm i tyre.

Por një kalimtar i rastit duke kaluar dëshiron ta shfrytëzoj rastin për të ngrënë bukë dhe për të pirë ndonjë gjë, po si përfundon ideja e tij ju mbetet që ta shikoni videon në vazhdim.

Rate this item
(1 Vote)