Print this page

Ramiz Ramdani, ma i forti prej krejtve

17 Sep 2014

Si duket edhe ne e kemi një popai shqiptarë.

Ai është me të vërtet një rast i rrall se nuk e ka dert të hajë hithra, po ashtu edhe zjarri i cigares nuk i bënë asgjë, dhe njëkohësisht ai e ka edhe një pemë që e ka shortuar me mbi 50 lloje të ndryshe të ndryshe dardhash

Rate this item
(0 votes)