Print this page

Fshisa

19 Sep 2014

Del tek dera dhe e shikon se kush është duke trokitur.

Por në ndërkohë ajo e shikon se mos e ka parë dikush duke hyrë brenda një burrë në shtëpi, por në fakt ai është një reklamues i një fshisës elektrike.

Rate this item
(1 Vote)