Print this page

Bimi dhe vjehrra

20 Sep 2014

Kur kthehet nga puna e gjenë vjehrrën të shtrirë për toke dhe e thërret menjëher emergjencen.

Por në ndërkoh ai nuk e lajmëron askënd dhe e dërgon në spital, kur del mjeku ti tregoj për gjendjen e saj dhe si fillim e pyet se qka e ka ai i thotë se e ka vjehërr dhe mjeku i tregon se ajo ka ra në komë.

Rate this item
(0 votes)