Print this page

Brahimi & Sheremeti

21 Sep 2014

Djali i tij nuk është mir dhe nuk mund ti theksoj fjalët mirë.

Por ata mendojn se ai ka ardhur për ta vrarë babin e tij, por si e mirëpresin atë në shtëpin e tyre të re.

Rate this item
(1 Vote)