Print this page

Pleqt e huaj

23 Sep 2014

Pasi nipat e tij flejn, gjyshi i tyre e shfrytëzon kohën e tij në maksimum.

Por ai posa hypë në një lodër të tyre vjen një kojshi dhe i thotë se nuk është për të, mirëpo ai e bind që të hyp edhe atë saqë ata duke folur habiten se nuk janë në arat e tyre, por në lodrat e tyre.

Rate this item
(0 votes)