Print this page

Tal aga

24 Sep 2014

Kush është Tal aga, dhe pse e shkon tek Tushi për msitni.

Por si e livdon ai atë djalin, se i ka të gjitha nuk u mungon asgjë, por cili ja arrin më shum ta livdoj kjo gjë ju mbetet ju që ta shikoni në videon e më poshtme.

Rate this item
(0 votes)