Print this page

Plaki në pazar

25 Sep 2014

Niset burri të shkoj në qytet dhe e pyet gruan nëse ka ndonjë nevoj për të blerë.

Ai posa mbërrin fillon ti shikoj gjërat që ka për ti blerë por a i mjaftojnë paratë apo harron se për qfarë arësyeje ai ka dalur në qytet kjo ju mbetet që ta shikoni ju në videon e më poshtme.

Rate this item
(0 votes)