Print this page

Gipa me miqët

31 Aug 2016

Ishte vetëm dhe ai ndonëse nuk kishte fajë, por e krynte detyren e tij.

Por se cilat ishin arsyjet e përndjekjes së tij nga demosturesit, dhe si u mshef ai kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)