Print this page

Fuka dhe Misini

01 Sep 2016

Ishte e vetme në shtëpi dhe nuk dëshironte të vinte burri i saj.

Mirëpo ai erdhi në shtëpi dhe ajo mendoi se burri i saj kishte fituar para dhe kishte sjell në shtëpi, mirëpo kur ai kërkoi drek për të ngrënë nuk kishte asgjë vetëm se pite dhe pite dhe si u kapën ata të përlahen, shikojeni videon.

Rate this item
(0 votes)