Print this page

Pevaqica

02 Sep 2016

Burr dhe grua ishin duke ndejtur në shtëpi dhe bisedojn rreth ngjarjeve në shtëpi.

Mirëpo tema kryesore ishte e djalit të tyre se si ai kishte bërë shum të zeza në jetën e natës.

Rate this item
(0 votes)