Print this page

Amerikani i cili ndeshët me tigra...

03 Sep 2016

Ai është 45 vjeçar dhe lufton me tigërin  i cili peshon deri 180kg.

Ai është ndër trajnuesit më të kërkuar për kafshë në filmat e ndryshëm të Hollivudit, ai quhet Randy dhe nga tregon se vetëm një seriozitet i tyre mund të përfundoj me fatalitet, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)