Print this page

Muri interaktiv që pushtoi botën

05 Sep 2016

" Para se të vdes...", muri interaktiv që pushtoi botën.

Ajo quhet Candy Chang dhe ideja e saj është përhapur në 70 vende të botës dhe 35 gjuhë të ndryshme, ku aty secili që dëshiron ta shpreh një dëshirë më të madhe dhe të fundit, për më shum shikojeni edhe ju videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)