Print this page

Modelja me një krah

12 Sep 2016

Dëshira për të jetuar dhe për të pasur hobi nuk vdes kurr.

Këtë më së miri na tregon modelja e famshme që ka protezë në njërin krah. Ajo quhet Rebekah Marine dhe ka arritur në pistat më të veçanta të industrisë së modës, ajo në fillim kishte menduar se asnjëher nuk do ta pranojn me këtë gjendje mirëpo si i eci puna asaj kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)