Print this page

I kushtoi 50 vite të jetës së tij ndërtimit të katedrales

16 Sep 2016

I kushtoi 50 vite të jetës së tij ndërtimit të katedrales në qytetin spanjoll të Mehorada.

Ai quhet Justi Martines ndërtoi katedralen nga materiale të ricikluara dhe mbeturina, një nga veprat arkitektonike në botë kjo është.

Rate this item
(0 votes)