Print this page

Ndërtimi i kështjellës në pyll

17 Sep 2016

Në pyllin Yonne në Francë ka 20 vite që ka filluar të ndërtohet një kështjellë.

Një grup i ndërtuesve dhe arkeologëve janë duke ndërtuar kështjellën me tekinka mesjetare, pjesa më e madhe e kështjellave që kanë mbetur janë të shekullit 13të.

Rate this item
(0 votes)