Print this page

Me peshë 81 kilogram, kurorëzohet Miss Peru

18 Sep 2016

19 vjeçarja me peshë 81 kilogram kurorëzohet me Miss Peru 2016.

Ajo quhet Mirella Paz, dhe ajo thotë se gjithmon e ka pasur të vështirë gjendjen me mbipeshë, por vetbesimi i saj ka ndikuar që ti shfaqte linjat e saja ashtu siç ishte, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)