Print this page

Bylbyli me femër

20 Sep 2016

Shkoi në market por aty takoi një vajzë.

Mirëpo ai nuk dinte si të sillej me të, kur pas një kohe arriti ta ndaloj dhe ta pyes për numrin e telefonit mirëpo a mundi ta marrë atë kjo ju mbetet që ju ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)