Print this page

Bajrushi & Xhemushi

21 Sep 2016

Ishin dy shokë dhe bisedonin për problemet e tyre.

Mirëpo se si ishin ata dhe si udhëtonin ata me kujshit dhe a kishin mjete transporti, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)