Print this page

Policia dhe bastorja

23 Sep 2016

Edhe policët nganjëher kur nuk munden të shikojn futboll ata vetëm e ndëgjojnë.

Kjo e fundit ishte kur ata edhe kishin luajtur edhe bastore sepse nuk kan të holla për ta mbajtur familjen, por se a fitojn ata kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)