Print this page

Telenovela Indiau Nje Historau Dashurau

24 Sep 2016

Të gjithë ne jemi dëshmitar se sa shum i kanë kapluar televizionet tona telenovelat induse apo latine.

Të frymëzuar nga kjo frymë dhe nga temat e tyre sentimentale në vazhdim mund të ndiqni se si aktorët e portokallis luajnë një histori dashurie induse.

Rate this item
(0 votes)