Print this page

Arrin të përdorë dorën e paralizuar dhjetë vjetësh

25 Sep 2016

Mrekulli, arrin të përdor dorën e paralizuar pas dhjetë vjetësh.

Ai quhet Ian Burkhart dhe i është implantuar një çip në tru që lejon lëvizjen e dorës së tij.

Rate this item
(0 votes)