Print this page

Gjyshja 93 vjeçare e cila ushtron arte marciale

27 Sep 2016

Ajo është 93 vjeçare dhe ushtron arte marciale të Kong- fuaj.

Ajo quhet Zhang Hexian dhe zgjohet në 4 të mëngjesit për të ushtruar, gjithashtu ajo thotë se gjithësecili duhet të ketë një metodë të mbrojtjes.

Rate this item
(0 votes)