Print this page

Qeni që ka veshje prej 30 000 dollarëve

28 Sep 2016

Queenie quhet qeni që ka veshje prej 30.000 dollarëve.

Ajo quhet Josephine Carter është 50 vjeçare dhe kujdeset për qeninueenie, por vetëm veshja e tij kushton 30 000 dollarë.

Rate this item
(0 votes)