Print this page

Ja si është të jetosh brenda tendës

29 Sep 2016

Gjithqka që të tjerët bëjnë neve na duket ndryshe.

Ky është Price dhe prezanton tendën për një jetë normale, ai gjithashtu trgon se i intereson nëse dikush mund të jetojë në tendë.

Rate this item
(0 votes)