Print this page

Femija qe qan

01 Oct 2016

Të gjithë e dime për fenomenin tallava, dhe sa shuma të parave hidhen në ato mbramje argetuese.

Mirepo për të kuptuar se ku i gjejn lekët për të financuar këtë argëtim të shohim rastin e Skifterit te portokallis.

Rate this item
(0 votes)