Print this page

Bab e bir - Në Kazino

02 Oct 2016

Fenomeni i lojrave të fatit çdo ditë e më shum është i pranishëm në shoqerinë tonë.

Në vazhdim mund të ndiqni ndikimin e tij tek një familje e rëndomt përmes aktoreve të portokallis në rolin e babë dhe bir.

Rate this item
(0 votes)