Print this page

Doktori - Betimi i Hipokratit

07 Oct 2016

Të gjithë e dimë se profesioni i mjekut është i shenjte dhe shumë i vlefshëm prej të cilëve varet jeta jonë.

Mirepo para fillimit të profesionit ata duhet të kryejnë betimin e hiporkatit. Të shohim ngjarjen në vazhdim se si e realizojnë këtë betim mjekët e portokallis.

Rate this item
(0 votes)