Print this page

Call Center - Supervizori dhe shitesi

08 Oct 2016

Një fenomen tjetër i shfaqur tek në kohëve të fundit është edhe call center.

Cdo ditë e më shumë shohim vende të reja punë për call center. Për të kuptuar se si i shesin produktet e tyre përmes telefonit të shohim call center të portokallis!

Rate this item
(0 votes)