Print this page

Plehrat - Edi Rama, Lulzim Basha, Sali Berisha ...!!

09 Oct 2016

Politikanët tanë janë bërë pjesë e pandashme e përditshmëris tonë, kudo nëpër portale dhe gazeta çdo ditë shohim debate rreth tyre dhe premtimet që i japin popullit.

Në vazhdim të ndjekim një skenë të portokallis rreth pozitës dhe opozites shqiptare.

Rate this item
(0 votes)