Print this page

Policet e postbllokut - Pushimet verore

11 Oct 2016

Të gjithë i dëshirojmë pushimet verore dhe me padurim presim periudhën e verës në mënyrë që të shfrytëzojme detin për të rikuperuar energjine e humbur gjatë tërë vitit.

Lidhur me këtë temë të ndjekim se si i kanë kaluar pushimet verore policët e postbollokut të portokallisë.

Rate this item
(0 votes)